Au apărut NOI detalii ULUITOARE despre șocantul caz Caracal. Un bărbat lansează o ipoteză incredibilă. Alexandra, tânăra de 15 ani care a dispărut, l-ar fi cunoscut pe Gheorghe Dincă, ”Monstrul din Caracal”, și se pare că i-ar fi trimis un SMS chiar în ziua dispariției, potrivit Cancan.ro.

Sub protecția anonimatului, un martor din Caracal lansează o pistă halucinantă. Acesta susține că Alexandra l-ar fi cunoscut pe Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că a ucis cu bestialitate două adolescente. În ziua dispariției, fata de 15 ani i-ar fi trimis bărbatului un SMS prin care l-ar fi rugat să o ducă cu mașina la repetiții, acolo unde trebuia să meargă alături de o altă fată.

Citește și: Ce tatuaj are Gheorghe Dinca in zona intima si ce semnificatie are! Abia acum s-a aflat

”Alexandra îl știa pe ucigaș. Ea făcea dansuri populare și trebuia să meargă la repetiții împreună cu o colegă. I-a trimis un SMS în ziua dispariției și l-a rugat pe Gheorghe Dincă să o ducă cu mașina. Se pare că, între timp, colega ei s-a răzgândit și nu a mai mers la dansuri. Alexandra a plecat singură la repetiții, iar în ziua aceea a dispărut”, a declarat un martor din Caracal, în exclusivitate pentru sursa citată.