UPDATE. Au anunțat acum! Vești incrediblie despre Mihai Constantinescu. Medicii au făcut noi precizări

În această dimineață, surse din spitalul Floreasca au răspândit zvonul că  îndrăgitul cântăreț de muzică ușoară Mihai Constantinescu a încetat din viață.  Poziția oficială este, însă, alta. Contactat de reporterii Spynews.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Oprița, a negat informaţia, spunând că „oficial, nu este declarat decedat”. Mai mult, familia a cerut ca în presă să nu fie divulgate amănunte despre starea lui de sănătate.

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș

Mihai Constantinescu, în varsta de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitala pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator. Conform unor surse din anturajul cântărețului, starea de sănătate a lui s-a îmbunătățit.

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu evolueaza spre bine chiar dacă organismul lui este în continuare slabit, motiv pentru care este ținut în continuare pe perfuzii.

„Mihai e inca foarte slabit. Doctorii au vazut o evolutie si au decis sa ii administreze mâncaruri usoare printr-un tub. I se administreaza supe si legume pasate prin respectivul tub, dar cu toate acestea medicii inca il tin pe perfuzii”, au declarat surse apropiate lui Mihai Constantinescu.