Atunci si acum! Este incredibil cum arata Lidia Buble in trecut. Oare Razvan Simion stie poza asta?

Lidia Buble și Răzvan Simion trăiesc o frumoasă relație de iubire, cu toate că vestea că cei doi sunt împreună nu a fost văzută cu ochi buni de toată lumea, cel puțin la început.

Mulți își amintesc de episodul cu așa-zisa lor prima lor întâlnire, atunci când ar fi apărut și prima scânteie între cei doi, la emisiunea „Neatza, cu Răzvan și Dani”.

Recent, Lidia  Buble a urcat pe pagina sa de socializare o imagine din trecutul sau, in care le-a aratat internautilor cum arata in urma cu ceva timp, cand avea cu cateva kilograme in plus.

Citește și: Drama Danei Razboiu! Snopita in bataie de tata si mutilata de SOT

„Când aveam pleata lungă și câteva kilograme bune în plus… P.S: aproape 12 kg în plus?”, a scris artista in dreptul imaginii publicate pe Instagram.

„Si părul lung și kilogramele îți stăteau foarte bine”, „Îmi plăceai mai mult așa”, „Erai mai frumoasă”, „Îți stă mult mai bine cu părul lung și cu kilogramele la fel”, „Arătai super bine”, „Arătai super! Acum ești prea slabă”, fiind doar o parte din comentariile pe care prietenii virtuali le-au lasat in dreptul fotografiei.