ATENȚIE! Tuncay Ozturk are SFATURI PREȚIOASE: „Trebuie să încercaţi diferite metode…”

ATENȚIE! Tuncay Ozturk are SFATURI PREȚIOASE: „Trebuie să încercaţi diferite metode…”
ATENȚIE! Tuncay Ozturk are SFATURI PREȚIOASE: „Trebuie să încercaţi diferite metode...”
Autor:

ATENȚIE! Tuncay Ozturk are SFATURI PREȚIOASE! Inactivitatea a devenit inamicul numărul unu al sănătății oamenilor, iar Tuncay Ozturk, fostul soţ al Andreei Marin, dă sfături medicale pentru a trata o afecțiune tot mai des întâlnită în rândul tinerilor.

„În primul rând, dacă vă confruntaţi cu spondiloză cervicală trebuie să începeţi tratament pentru această afecţiune. Alternarea activităţilor din viaţa de zi cu zi nu vă vor ajuta tot timpul. O excepţie ar fi doar cazurile uşoare. După ce am tratat spondiloza cervicală şi ne asigurăm de faptul că nu mai aveţi dureri trebuie să ajustăm activităţile voastre zilnice. Nu contează zona afectată de hernie. În fiecare caz trebuie să încercaţi diferite metode de fizioterapie şi abia apoi, dacă acestea nu dau rezultate, să luăm în considerare operaţia”, a spus terapeutul turc.

Reamintim că Andreea Marin şi medicul turc Tuncay Ozturk și-au spus adio după aproape trei ani de căsnicie. „Zâna” a clarificat câteva aspecte cu privire la divorţul de Tuncay Öztürk, explicând că este o hotărâre grea, dar va merge mai departe cu zâmbetul pe buze. La scurt timp după acea postare și, soțul său, Tuncay Ozturk a scris un mesaj pe pagina personală de socializare în care și-a anunțat separarea de fosta Zână a Surprizelor.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X