}

Atentie mare! Un celebru nustritionist a spus ADEVARUL despre FRUCTE

Atentie mare! Un celebru nustritionist a spus ADEVARUL despre FRUCTE
Atentie mare! Un celebru nustritionist a spus ADEVARUL despre FRUCTE

In urma cu ceva timp, invitata in cadrul unei emisiuni TV, Mihaela Bilic a vorbit despre fructe si a dezvaluit cat de des trebuie sa le consumam.

„Îmi pare rău că mâncarea e considerată sursa tuturor relelor. Să nu dăm vina pe mâncare că ea nu ne îmbolnăvește de cancer. E o chestiune de bază. Atenție mare la sucul de fructe, este un dușman, nu un partener. Consumul excesiv de fructe îngrașă la fel ca alcoolul. Noi trebuie să consumăm fructele mestecându-le. Noi nu mai suntem bebeluși demult, deci mâncarea nu trebuie pasată și stoarsă. Fructele au 90% apă, dar au fructoză. Acest nutrient, când ajunge în organism, este o substanță esențială supraviețuririi. Fructoza a fost văzută de natură ca pe un element din care putem face imediat grăsime”, a declarat Mihaela Bilic.

In plus, celebrul nutrionist sustine ca nu carnea imbolnaveste, ci consumul in excesc al acesteia: „Cât un pachet de cărți de joc, aceea este cantitatea corectă de carne. Dacă obiectivul nostru este silueta, atunci mâncăm multe proteine, care dau senzația de sațietate, dar acestea ne îmbolnăvesc. Orice alimentație care presupune eliminarea unor alimente nu înseamnă sănătate”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X