Atac la președinte. Mircea Badea i-a criticat, în emisiunea moderată de el la Antena 3, pe liderii liberali și pe președintele Klaus Iohannis. În stilul său caracteristic, vedeta TV făcut dezvăluiri incredibile dinaintea alegerilor anticipate.

Atac la președinte. La pasa dintre Sinteza Zilei, emisiunea lui Mihai Gâdea, și emisiunea lui, În Gura presei, Mircea Badea a criticat liberalii.

„Sunt fan alegeri anticipate. Vă dați seama cum va arăta, de exemplu, campania electorală în Italia când se va duce Rareș Bogdan în Lombardia, la Veneto, la cutare, la cutare ca să zică ‘Ciuma Roșie! Ciuma Roșie!”, a spus vedeta TV.

Atac la președinte. Când e vorba de o pandemie, să fie cu cozi

Citește și: Veste proastă dată de președintele Klaus Iohannis pentru români

Badea nu s-a putut abține și i-a ironizat și pe românii din Diaspora: „După aia, cred că iarăși în diaspora se vor face cozi, ceea ce e foarte mișto, când e vorba de o pandemie, să fie cu cozi. Cred că prezența la vot și în țară și în străinătate va fi masivă, pentru că e foarte mișto să te aglomerezi la vot”.

„Cum anume se va proceda cu ștampiluța… Se vor năpusti echipe de epidemiologi…”

„Eu vreau să știu exact și să-mi spună domnul Werner, pe care știți că îl apreciez foarte-foarte mult, cum anume se va proceda cu ștampiluța pentru că ea nu e de unică folosință. Ea se dă din mână în mână, ca pe vremuri folclorul din gură în gură.

Deci, se vor năpusti echipe de epidemiologi, câteun arafat sau câteun streinu-cercel pe fiecare cameră din secție cu spârcâieciuri după fiecare folosire a ștampiluței?”, a spus ironic Mircea Badea, potrivit capital.ro.