Atac la adresa fostului președinte! Dan Voiculescu: ”Băsescu Traian face puținul pe care îl știe: creează conflict”

Atac la adresa fostului președinte! După ultima decizie luată de Klaus Iohannis de a crește indemnazațiile pentru copii, Traian Băsescu a făcut comentarii pe acest subiect delicat. În acest sens, Dan Voiculescu a luat apărarea președintelui pe blogul personal.

Acesta este ultimul mesaj scris de Dan Voiculescu pe blogul său personal:

„Criticându-l pe președintele Iohannis că a promulgat legea privind creșterea indemnizațiilor pentru copii Băsescu Traian, a susținut că “politica corectă a României, din acest punct de vedere, este să încurajeze mamele, și nu să dea creșteri de alocații pentru copii”.

Atac la adresa fostului președinte! Toată ţara a devenit o ţară plină de mămicuţe şi bebeluşi

Citește și: Coronavirus. Traian Băsescu a ieșit la atac: „Cea mai mare crimă ar fi să lăsăm copiii victime...”

Politicianul Dan Voiculescu a făcut trei observații despre fotul președintre al României:„ Alocatiile îi ajută pe părinți, mai ales pe cei aflați în situații dificile, să își îngrijească familia. Așadar, mărirea alocațiilor reprezintă o veste bună, în primul rând, pentru mame. Doar o percepție tulburată de nenumărate excese poate formula raționamentul: “să nu creștem alocațiile, să încurajăm mamele!” Numai în perspectiva deformată a domnului Băsescu, în lumea sa paralelă în care albul e negru, justiția înseamnă abuz și whisky-ul se consuma în loc de apă (“minim 2 litri pe zi, pentru o viață sănătoasă”), mamele ar putea fi nemulțumite că președintele Iohannis a promulgat dublarea alocațiilor pentru copii.

În decembrie 2010, când promova tăierile ilegale de pensii (măsură pe care am contestat-o imediat, inclusiv în Senat) și susținea vehement reducerea salariilor, Băsescu Traian pusese gând rău indemnizațiilor pentru mame și declara: “România nu mai are femei, are mămici. Nu mai are copii, are bebeluşi. Toată ţara a devenit o ţară plină de mămicuţe şi bebeluşi.” Între timp, adversarul “mămicuțelor”, a trecut la nivelul următor și a declarat război celei mai grave “amenințări” la adresa tuturor mamelor din România: alocațiile copiilor.”

”Băsescu Traian face puținul pe care îl știe: creează conflict”

”După ce a fost primit la guvernare pe scara de serviciu și cu mopul în mână, Băsescu Traian face puținul pe care îl știe: creează conflict. Manipulările lui sunt evidente chiar si pentru copiii cărora n-ar vrea să le crească alocațiile. Îl sperie anticipatele promovate de la Palatul Cotroceni și ar vrea să le blocheze de la Palatul Victoria, încercând să genereze un conflict între Presedinte și Premier. Un calcul naiv. E ca și cum angajatul care livrează corespondența încearcă să îl “asmuta” pe președintele companiei împotriva principalului acționar. Maximul pe care îl poate reuși este să fie concediat el însuși.”, a scris Voiculescu.