Atac dur la adresa Laurei Cosoi! Dana Budeanu a desfiintat-o pe frumoasa vedeta, sustinand ca aceasta si-ar fi pierdut feminitatea de cand a devenit mama.

„Nu știu ce s-a întâmplat cu ea. Eu nu-s de acord, mă, cu ce vi se-ntâmplă. Cu asta, cu eu am născut și nu mai sunt femeie, nu mai am timp de mine… nu știu pe ce fel de gândire intrați.

Mi se pare o aberație! Nu sunt de acord cu ce i se-ntâmplă. Eu în viața mea nu mi-am imaginat că tu vei putea ajunge în langoșii ăia de sandale cu perne de aer sau cu ce naiba sunt și să mergi prin oraș cu ei sau pe la Roma. Hai, mă, n-ai cum! Tu ești cum erai tu…

Citește și: Lidia Fecioru lămurește misterul omenirii! „Femeia este fizică cuantică scrisă în chineză”

Băi, știți ce? Femeile au un buton… care trebuie apăsat. Știți ce zic? Dacă aia nu mai are butonul apăsat, e că tu ești un fătălău, ați înțeles? Punct!

Dacă-i ții butonul apăsat femeii, crede-mă că se cheamă miliția. N-ai cum cu Laura, oricine ar zice orice. Femeia era-ntr-un fel. Acuma suntem cu rochiile astea fără formă, fără fond și cu langoșii ăia, nu ne mai interesează nimic…

Ce bine că aia mică a păpat! Extraordinar! Hai, lasă, că papă toți copiii! Ce bine c-am reușit cu diversificarea! Lasă diversificarea, pune dracu Louboutinii și, hai, dă-i drumul prin casă.

Mai lăsați-mă naibii cu Bucuria noastră este… Bucuria noastră mai este și sexul, un cuvânt care, după ce naști, nu mai există. Nu-s de acord, bă Laura, cu ce ți se-ntâmplă ție!” a spus Dana Budeanu despre Laura Cosoi, care a anunțat recent că va deveni mamă pentru a doua oară, potrivit Stirescu.