Atac dezlănțuit la adresa Oanei Roman! Se vorbește despre fiica ei! Oana Roman și Marius Elisei se află într-o mini vacanță la munte, alături de micuța lor, Izabela. Pentru că îi place să-și facă viața publică pe net, vedeta a postat o fotografie, care a stârnit critici neașteptate din partea internauților.

Atac dezlănțuit la adresa Oanei Roman! La scurt timp după ce a publicat fotgrafia pe Instagram, vedeta a fost criticată de modul cum își îmbracă fiica. Ea s-a simțit obligată să precizeze că și a precizat că oamenii au timp să studieze imaginile postate de ea.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

„De ce nu folosești pentru Iza haine impermeabile la munte? Altfel o protejează de ger, adică cred că i s-ar fi potrivit şi ei o gecuță mai lungă, aşa ca a ta, eventual şi nişte pantalonaşi mai groși, având în vedere faptul că doar cu câteva zile înainte a fost bolnăvioară ?”, „Puteai să-i dai ceva mai gros pe ea”, au fost două dintre comentariile internauţilor.

La fel ca o leoaica care își apără puii, Oana Roman a avut o reacție acidă: „De multe ori mă întreb, voi mamele perfecte, care nu dormiți de grija altora, aveți și alte preocupări? Adică de unde ai timp să stai să studiezi o poză și să tragi concluzii că are ciorapi :)))))) și geacă subțire! E noaptea minții. Pe bune voi realizați penibilul a ceea ce debitați?”, a răspuns Oana Roman.