Unul dintre liderii de bază ai PSD, Mihai Fifor, omul care se află mereu în umbra Vioricăi Dăncilă, în campania electorală, a postat pe propria pagină de socializare un mesaj cu semnificații.

Mesajul se referă la discursul pe care Klaus Iohannis, președintele României, l-a rostit aseară, la Palatul Cotroceni, cu ocazia învestirii noului Guvern, al PNL.

Atacul la Iohannis a avut ca țintă un subiect extrem de delicat pentru președinte. Un subiect care a mai fost abordat și în precedenta campanie prezidențială.

Vă mai amintiți de răspunsul dat atunci de Iohannis când a fost întrebat despre casele sale din Sibiu. Iar fostul primar al Sibiului a avut o reacție absolut hilară, cu acel ”ghinion”…

Citește și:

”În discursul de la ceremonia de învestire a Guvernului Orban, președintele Iohannis a exprimat două mari preocupări:

1. Cum se vor împărți banii din buget la clientela PNL

2. Cum să își facă din nou cărțile în justiție, pentru a mușamaliza dosarul caselor luate prin fals și uz de fals, despre care tocmai a vorbit procurorul general (o fi fost vreo aluzie?).

Deci doar banii pentru partid și justiția pentru el personal!

Nimic despre salarii, pensii, alocații, nimic despre locuri de muncă, sănătate, educație sau alte asemenea lucruri care îi preocupă pe oameni. Nimic despre cetățeni!

Citește și:

Pentru el mandatul de președinte e doar o armă în „lupta de uzură” pe care o duce cu obsesiile lui anti-PSD.

Ce e aia „mediator”, „imparțial” sau „președintele tuturor românilor”?

Constituția este doar maculatura pe care își pune ceașca de cafea sau își taie salamul dimineața”, a scris Mihai Fifor.