Asul din mâneca lui Borcea. Ce PLAN MĂREȚ are soțul Valentinei Pelinel?

Asul din mâneca lui Borcea. Ce PLAN MĂREȚ are soțul Valentinei Pelinel?
Asul din mâneca lui Borcea. Ce PLAN MĂREȚ are soțul Valentinei Pelinel?
Autor:

Asul din mâneca lui Borcea. După ce a ajuns din nou în spatele gratiilor, Cristi Borcea, soțul Valentinei Pelinel, a luat o decizie importantă. Fostul acționar de la Dinamo le-a cerut avocaților să urgenteze formalitățile în ceea ce privește pedeapsa finală. 

Cristi Borcea, care a mai făcut mai bine de patru ani de închisoare în „Dosarul Transferurilor” a fost eliberat condiționat anul trecut, iar după șapte luni în libertate a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executre în „Dosarul Retrocedărilor”. Cum soțul Valentinei Pelinel era eliberat condiționat, urmează ca lui să i se adauge restul din pedeapsa primită în primul dosar.

Ce a făcut Cristi Borcea după ce a ajuns din nou în închisoare? E bine, a dorit să afle cât va sta închis. Soțul Valentinei Pelinel nu vrea să tergiverseze lucrurile și abia așteaptă ca să se stabilească exact pedeapsa finală, prin contopirea pedepselor din „Dosarul Transferurilor” și din „Dosarul Retrocedărilor”.

Numai după aceasta se va anunța oficial, când va fi eliberat condiționat. Soțul Valentinei Pelinel abia așteaptă să se întoarcă lângă copii. Mai ales că atunci când va ieși din închisoare familia sa va avea cu doi membri mai mult. Soția sa va naște gemene în această primăvară, potrivit stirimondene.fanatik.ro.

„Mi-am dorit tare, chiar şi după Milan, să mai am copii. Îmi doream foarte tare încă un copil, nu neapărat doi. M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină. Cristi s-a bucurat tare! Maria o să fie un nume. Vor avea, evident, şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria”, a declarat Valentina Pelinel. În timp ce Cristi Borcea a spus recent că „Un lucru e clar, doar cu Valentina voi mai face copii. Câţi o vrea Dumnezeu!”

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X