Astrologul Ioan Burculeț a făcut previziuni despre Cornelia Catanga! Duminică, îndrăgita cântăreață s-a simțit rău și a fost dusă de urgență la Spitalul Floreasc. Anunțul a fost făcut public chiar de soțul său.

În acest sens, specialistul în astrologie Ioan Burculeț susține că artista se află sub auspicii astrologice favorabile și va trebui să-și facă efectul în aceste momente dificile, în caz contrar moare.

”Chiar dacă este o etapă dificilă din viața artistei, și dincolo de celălalt diagnostic – probabil se știe sau nu – care a provocat toată această nuanță și care face parte din categoria accidentărilor organice.

Citește și: Previziune devastatoare pentru o zodie! Astrolog: Pierderi! Sunteți ciuruiți!

Artista are o astrogramă protejată la momentul nașterii și va trebui să-și facă efectul în aceste momente dificile, în caz contrar moare. Deși eu spun că va trăi dincolo de toate zvonurile, bârfele și gura lumii… Artista a avut o discuție aprinsă în ultimele zile cu o femeie care nu are nici un Dumnezeu și față de care se confruntă cu ceva nuanțe de nemulțumire. Ei bine, toate aceste aspecte au stresat organismul până în momentul în care acesta a cedat. Supărarea și faptul că solista a fost indusă în eroare, asta a determinat-o să ajungă în situația asta!

Acest șoc de la eclipsa de Lună, pentru că mâine, 16 iulie este în plin apogeu și Luna Plină, care din constelația Capricorn îi diminuează puterea de a lupta și cu toate acestea, un medic de la Spitalul Floreasca din Capitală, care este cu adevărat vindecător, va reuși să o aducă dintre morți între vii. Cornelia Catanga va trebui să fie recunoscătoare toată viața pentru protecția pe care o are, în caz contrar, în timp situația de anul acesta se va mai repeta!

Din punctul meu de vedere, în calitate de medium, Cornelia Catanga va trece acest hop datorită unui medic foarte bun care o va stabiliza cu ajutorul și interveneția Providenței. Pentru că Universul întotdeauna lucrează prin oameni. Pe o scală de la 1 la 10 dau șanse de supraviețuire – 9,76”, a declarat astrologul Ioan Burculeț, potrivit wowbiz.ro.