Așteptarea a luat sfârșit! Gala Premiilor Oscar din acest an va rămâne mult timp în memoria Brad Pitt. Celebrul actor și-a început cariera în 1987 cu roluri minore în filmele No Way Out, No Man’s Land și Less Than Zero. De-a lungul carierei, Pitt a fost laureat a unui premiu Globul de Aur și de trei ori nominalizat la Premiul Oscar ca actor, însă anul acesta a reușit să scrie istorie.

În 2014, Brad Pitt a fost câştigat un Premiu Oscar în calitate de producător al filmului “12 ani de sclavie”, în care a interpretat şi un mic rol, însă Gala Premiilor Oscar din 2020 i-a adus primul Oscar din cariera de actor.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Premiul l-a luat pentru rolul din pelicula “Once upon a Time… in Hollywood”, regizată de Quentin Tarantino. Deşi are o carieră impresionantă în spate, este primul premiu Oscar pentru interpretare primit de actorul în vârstă de 56 de ani.

Ajuns pe scenă, celebrul actor a ţinut un discurs în care le-a mulţumit regizorului Quentin Tarantino şi colegului său de platou Leonardo DiCaprio, dar şi celor şase copii ai săi: “Acest premiu este pentru copiii mei, care colorează tot ceea ce fac. Vă ador! Vă mulţumesc!”