}

Astăzi ar fi fost ziua lui Whitney Houston. Vezi câți ani ar fi împlinit celebra artistă

Astăzi ar fi fost ziua lui Whitney Houston. Vezi câți ani ar fi împlinit celebra artistă
Astăzi ar fi fost ziua lui Whitney Houston. Vezi câți ani ar fi împlinit celebra artistă
Autor:

Astazi ar fi fost ziua lui Whitney Houston. Celebra cântăreață și-a gasit sfarsitul înecată în cadă.

Zi tristă pentru apropiații și fanii artistei Whitney Houston. Dacă nu i s-ar fi curmat firul vieţii pe 11 februarie 2012, talentata cântăreața ar fi împlinit astăzi 53 de ani.

„O voce inegalabilă ! Mereu va fi în inima mea! Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!”, a scris o fană pe o rețea de socializare.

Whitney a murit din cauze necunoscute la Beverly Hilton Hotel în Beverly Hills, California. Rapoartele toxicologice ulterioare au arătat că ea s-a înecat accidental în cadă din cauza efectelor consumului cronic de cocaină şi a boli de inimă.

Houston a fost singura artistă care a avut şapte hituri consecutive pe locul unu în Billboard Hot 100 . Ea a fost al doilea artist după Elton John şi singura artistă care a avut două premii numărul unu Album Billboard 200. Albumul de debut a fost numit de către Rolling Stone cel mai bun din 1986.  Al doilea album de studio a devenit primul album al unei artiste care a debutat pe locul unu în clasamentul albumelor Billboard 200. 

Primul rol al lui Houston a fost în filmul, The Bodyguard (1992). iar coloana sonoră  a filmului a câştigat Premiul Grammy pentru albumul anului. Single-ul principal, „I Will Always Love You”, a devenit cel mai bine vândut disc single din istoria muzicii al unei artiste în întreaga lume, anunță wikipedia.org.

 

 

whitney Whitney 1 Whitney 2

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X