Asta-i mai lipsea lui Florin Busuioc după problemele cu inima. Ce destin crud pentru vedeta PRO TV! News alert

Într-un interviu acordat Revistei Taifasuri, Florin Busuioc, prezentatorul meteo de la Pro TV care a avut mari probleme de sănătate, a vorbit pentru prima oară despre mesajul trimis de fiul său secret după problemele la inimă pe care le-a suferit.

Ar trebui să-și protejeze mai mult sănătatea, însă o mare durere îi chinuie sufletul. Este vorba de fiul său secret în vârstă de 29 de ani, care locuieşte la Târgu-Mureş. Actorul nu are o legătură prea apropiată cu Florin Busuioc Jr. pentru că, după cum spune el, „a fost dat la o parte”. Nu l-a deranjat mesajul acid trimis, ci îi pare rău că nu a avut mai multă grijă de el.

„Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu…mi s-a părut un pic acid, aş zice , dar nu m-a deranjat. El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. Sunt părintele care nu a existat. A fost dat la o parte, ăsta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum. Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea încercările mele de a reintra în legătură cu el au fost sortite eşecului. Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui”, a povestit actorul pentru sursa citată.