In ultima vreme, Loredana Groza reușește sa își uimească fanii la fiecare apariție! Artista este mult mai indrazneata, optează pentru ținute cât mai sexy, tenul este ca de porțelan, iar parul arată impecabil. Chiar și așa, ultimele imagini cu vedeta au fost aspru criticate!

Recent, Loredana Groza și-a făcut apariția la un eveniment caritabil intr-o ținuta incendiara! Rochia pe care a purtat-o artista a stârnit un val de critici in mediul online.

Mai mulți internauți au fost de părere ca rochia vedetei nu a fost potrivită pentru evenimentul cu pricina, așa ca au taxat-o dur.

Citește și:

„Nu cred așa ceva!”, „In poza asta nu vad nimic, doar sanii”, „Penibila…pacat…”, „Pentru acest eveniment caritabil vestimentația e execrabila!”, „ Doamne ferește, cum sa apari așa???? Cum sa iesi așa din casa??? Nu pot sa cred. Trist.. din păcate. Așa o vedeta cu o astfel de vestimentație”, „Mâine ai sa Îți arăți și Pasarica”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Loredana Groza după ce a postat fotografiile.