In ciuda faptului ca este vedeta si are mai multe proiecte in derulare, Liviu Varciu s-a confruntat cu probleme financiare serioase. Singura scaparee din aceasta situatie dificila a fost Anda Calin, mama copilului sau.

Pentru a-si ajuta iubitul in noul proiect in care este implicat, Anda Calin si-a vandut apartamentul, pe care ar fi incasat in jur de 100.000 de euro, informeaza Click.

„Anda şi-a vândut casa ca să nu mai aibă unde să plece, tu crezi că eu sunt nebun la cap?! Nu, glumesc, ea ştie că glumesc… Mă ajută, doar nu o ajut numai eu! Trebuie să fim împreună toţi. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb. A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat şi că eram terminat. Mi-era ruşine de toţi prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta şi nu aveam cum să-i plătesc, nu mai aveam variantă”, a spus Liviu la emisiunea lui Dan Capatos.

Citește și:

Liviu Varciu si Anda Calin au devenit parinti in anul 2017 si locuiesc impreuna in vila cu trei etaje pe care artistul o detine in Baneasa.