In ciuda faptului ca sunt impreuna de aproximativ 20 de ani, despre Carmen Bruma si Mircea Badea nu au iesit la suprafata prea multe detalii. Cei doi au fost intotdeauna extrem de discreti si de rezervati atunci cand a venit vorba de relatia lor.

In ciuda faptului ca nu s-au casatorit cu acte, Mircea Badea si Carmen Bruma formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri mondene. Cei doi au impreuna un baietel, pe nume Vlad, in varsta de sase ani.

Recent, Carmen Bruma a fost intrebata cum evolueaza relatia cu Mircea Badea. Vizibil incomodata, vedeta a oferit totusi cateva declaratii.

„Eu pot să îți spun cum îmi mai zice Mircea câteodată, când îmi sare mie discul. Îmi zice – King Kong, stai cuminte-. Câteodată cedez eu, câteodată Mircea. E cu sincronizare. Nici nu cred că poate exista o relație când se întâmplă doar dintr-o parte. Cred că sunt o tipă rezonabilă, pentru că eu am avut relații numai de lungă durată și acum mă gândesc că sunt suportabilă în majoritatea timpului” – a declarat Carmen Bruma an emisiunea lui Teo Trandafir, Teo Show, de la Kanal D, conform playtech.ro.