Asta da lovitura! Ies la suprafata detalii nebanuite despre despartirea dintre Oana Roman si Marius Elisei

Recent, Oana Roman a anuntat ca se desparte de Marius Elisei, dupa mai bine de sapte ani de casnicie. Asa cum era de asteptat, speculatiile nu au incetat sa apara!

”Din pacate o fac pana la urma! Sunt un om asumat, sincer si transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfecta asa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie fata de publicul meu pe care nu l-am mintit niciodată. Prefer să aflați de la mine decat din zvonuri sau speculații.

Am decis de comun acord să ne separăm!

Citește și: Atac dur la adresa Laurei Cosoi! Dana Budeanu: Nu știu ce s-a întâmplat cu ea

În aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut si momente foarte grele in care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări si-au pus amprenta asupra noastră si desi am incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care între noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu stiu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o creste frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere”, a scris Oana Roman pe Facebook.

In ciuda faptului ca Oana Roman a refuzat sa dezvaluie motivul separarii, se pare ca ar fi vorba de infidelitatea lui Marius Elisei.

Potrivit wowbiz.ro, Oana a facut cercetari si a descoperit ca Marius Elisei ar mai fi incercat sa aiba legaturi si cu alte domnisoare.

Mai mult decat atat, Marius Elisei ar fi tinut legatura cu alta femeie. Cei doi ar fi corespondat aproape un an pe o retea de socializare, pentru ca femeia nu locuia in Romania, ci in Italia.