Asistenta lui Robert de Niro a golit conturile actorului cu 12 milioane de dolari! Cum a făcut asta?

Asistenta lui Robert de Niro a golit conturile actorului. Robert de Niro acuzat! Fosta asistentă a celebrului actor Robert De Niro a făcut dezvăluiri în timpul procesului aflat pe rol, dezvăluiri care-i afectează imaginea vedetei de la Hollywood.

Fosta asistentă, Graham Chase Robinson a lucrat cu Robert De Niro timp de 11 ani la Canal Productions, înainte să renunțe brusc la companie pe 6 aprilie.

În luna octombrie a anului trecut, femeia  a intentat un proces împotriva lui De Niro, în care l-a acuzat hărțuire și discriminare de gen, solicitând 12 milioane de dolari daune.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Graham Chase susține că a fost „abuzată verbal”, că actorul „a făcut comentarii sexiste” și că a supus-o ”unui contact fizic nedorit”.

De Niro a negat acuzațiile sale în documentele judecătorești depuse marți în instanță, spunând că acuzațiile au fost făcute doar după ce a fost acuzată de o conduită incorectă de către el și companie. Compania de producție a lui De Niro anunțase în august că o dă în judecată pe Robinson și că îi solicită daune de 3 milioane de dolari, susținând că, în loc să lucreze, aceasta urmărea seriale pe canalul Netflix, în timpul programului, dar și că a făcut cheltuieli de zeci de mii de dolari, din bugetul companiei, pentru transport cu taxi și mese în oraș, potrivit Daily Mail.