Asiaticii rup audienţele în România! Poveşti de succes, din muzică şi de la TV, în care nimeni nu a crezut

Asiaticii rup audienţele în România! Poveşti de succes, din muzică şi de la TV, în care nimeni nu a crezut
Asiaticii rup audienţele în România! Poveşti de succes, din muzică şi de la TV, în care nimeni nu a crezut
Autor:

Dacă ascultăm de teoria conspiraţiei, s-ar putea să nu fi m surprinşi de faptul că asiaticii sunt din ce în ce mai prezenţi pe bătrânul continent european, dar vorbind deschis, nimeni nu a mizat pe culturile îndepărtate atunci când s-a gândit la audienţe bune

În cazul muzicii, la nivel global, PSY a fost primul artist care a ajuns la 1 miliard de vizualizări pe Youtube. „Gagnam style” a devenit un trend pe mapamond şi a depăşit artişti de talie mondială în doar o clipă.

Tot în muzică, o serie de clipuri cu artişti K POP a fost difuzată de Music Channel, iar pe tronsonul în care pe post rulau astfel de piese, canalul se detaşa clar de concurenţă. Nicio altă televiziune muzicală nu a riscat să aducă în playlist producţiile K POP.

Nici pe serialele turceşti nu a fost aglomeraţie până când Suleyman nu a distrus orice concurenţă atunci când a fost difuzat de KanalD.

Mizând pe ,,diferit” TVR reintroduce în 2017 seriale coreene, când piaţa pare că nu se mai satură de poveştile din Turcia. Serialul pe care TVR urmează să-l difuzeze de luni până vineri, de la ora 17.30, se numeşte Destinul prinţesei Ok-Nyeo – o tânără din timpul dinastiei Joseon.

Prima oară, serialele coreene au fost difuzate în urmă cu opt ani, TVR 1 fiind prima televiziune din ţară care a difuzat seriale istorice produse în Coreea, declanşând un „trend” pe piaţa audiovizuală românească. Moda serialelor coreene a fost lansată de postul public în 2009, o dată cu producția ”Giuvaierul palatului”(transmisă între iulie-octombrie), povestea primei femei medic din Coreea secolului al XV-lea.

Diagnostic: SĂNĂTOS pentru toţi cei care mizează pe „diferit”. În peisajul media românesc actual, orice e similar cu internaţional este lăudat. Ai nevoie de puţin curaj, relaxare şi deschidere, apoi succesul e garantat! Baftă cu audienţele tuturor celor care ţin să rămână originali, nu doar copii ale formatelor de succes de peste graniţe.

Tags: ,

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X