Asia Express e plină de surprize. Răzvan Fodor și Sorin Bontea, cunoscuți și sub numele de „Reactoarele 3 și 4” au câștigat imunitatea, duminică seară, la Asia Express.

Bontea și Fodor au pornit în cursă de pe ultimul loc. Această decizie le-a aparținut fraților Ristei. Ei câștigaseră, în etapa anterioară, o amuletă ce le dădea dreptul de a decide ordinea plecării în cursă a concurenților.

Planul celor doi Ristei a fost dejucat, însă, de Reactoarele 3 și 4.  „Noi suntem reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă, reactoarele acelea care nu au mai fost folosite de prin 1992. Stând la povești cu Sorin înainte de plecare ne-am dat seama că numele ăsta ni se potrivește perfect”, a povestit Răzvan Fodor.

Citește și: Asia Express le-a testat relația! „Să nu faci asta niciodată, ne despărțim!” Despre ce cuplu este vorba?

Cu toate că au plecat în cursă la aproape jumătate de oră după primii plecați, Bontea și Fodor au reușit să recupereze timpul. Ei au ajuns primii la Gina Pistol, câștigând astfel imunitatea.

„Vrei să-și spun ceva? Reactoarele 3 și 4 duc, și duc bine”, a declarat Sorin Bontea la finalul unei curse epuizante, dar victorioase.