Asia Express le-a testat relația! Ediția de luni a emisiunii „Asia Express” le-a supus relația la teste nebănuite. De departe, cele mai multe tensiuni au avut loc în echipa lui Speak și a Ștefaniei! Condițiile grele, adrenalina la maxim și factorul de noroc și-au pus amprenta pe cei doi cântăreți.

De departe „șeful” echipei sale, Ștefania s-a lăsat dusă de val. Aceasta a făcut un gest care l-a scos din minți pe Speak. „Să nu faci asta niciodată, ne despărțim!”, a spus cântărețul. Replica Ștefaniei a liniștit repede atmosfera. „Când intervine disperarea, nu mai știu ce fac!”, a spus aceasta.      

Citește și: Asia Express! Reactoarele 3 și 4 au câștigat imunitatea, ajungând primii de pe ultimul loc

Ștefania l-a supărat pe iubitul său, pentru că a încercat să le arate posteriorul șoferilor, pentru a-i convinge mai repede să oprească. Finalul cursei s-a jucat la secundă. Din nefericire, Speak și Ștefania au ajuns pe locul trei, la foarte puțin timp după echipele formate din Carmen și Alina, Radu și Abagiu.

A fost și momentul în care Ștefania a plâns pentru prima dată în această emisiune. De obicei bătăioasă și focusată, aceasta s-a simțit copleșită, de această dată, de faptul că a pierdut cursa la mustață.