Metodă INEDITĂ prin care Romanița Iovan se menține în formă la 45 de ani. Creatoarea de modă a divulgat SECRETUL

La cei 54 de ani,  Romanița Iovan arată incredibil. Într-un interviu acordat pentru Viva!, creatoarea de modă a vorbit despre secretul siluetei ei și a oferit câteva sfaturi admiratoarelor sale dornici să se mențină în formă.  Secretul siluetei sale constă în anumite restricții alimentare pe care le-a transformat deja într-un stil de viață.

„Mănânc mai mult legume, fructe şi peşte. Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe, de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau de orez. Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador. Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E o povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta. În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu mâinile şi câteva cu picioarele şi nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri!’, a spus Romaniţa Iovan.

Citește și: Este cea mai eficientă dietă de slăbit. Dr. Oz a dezvăluit secretul: așa slăbești garantat

Romanița Iovan, fosta soție a pilotului Adrian Iovan, formează un cuplu de 10 ani cu avocatul Iulian Gogan, un bărbat cu 11 ani mai tânăr ca ea. Creatoarea de modă are un fiu cu regretatul pilot care a murit în tragedia din Munții Apuseni, din urmă cu câțiva ani.