Așa l-a cucerit! În premieră, Felix Baumgartner vorbeşte despre viaţa alături de Mihaela!

Așa l-a cucerit! În premieră, Felix Baumgartner vorbeşte despre viaţa alături de Mihaela!
Așa l-a cucerit! În premieră, Felix Baumgartner vorbeşte despre viaţa alături de Mihaela!
Autor:

Pe Felix Baumgartner, lumea îl ştie ca pe un sportiv desăvârşit, primul şi singurul paraşutist din lume, care a reuşit să depăşească viteza sunetului în cădere liberă. Mai puţin cunoscut este faptul că austriacul e foarte romantic, dar şi un profesor plin de talent. Alături de el, Mihaela Rădulescu şi-a învins temerile în faţa sporturilor extreme şi sub o atentă îndrumare face progrese. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru EVZ Monden, paraşutistul austriac a vorbit despre provocările care apar în viaţa de cuplu şi a demonstrat cât de diplomat îşi alege cuvintele atunci când vine vorba să-şi critice partenera. Mai mult, Felix a dezvăluit ce iubeşte la vedeta ProTV. „Poate picatul în gol nu este cel mai mare talent al Mihaelei, aşa cum eu nu sunt un bun dansator (râde), dar lucrul bun este că amândoi ne dăm silinţa. Ea a făcut reale progrese, dar aterizarea nu este cea mai bună, mă amuz de fiecare dată. Ne distrăm făcând sărituri, practicând zboruri şi o iubesc când văd că nu-i este frică de nimic. Asta e iubita mea!”, a dezvăluit celebrul sportiv.

Au o viaţă în… culori

Mihaela Rădulescu a trecut peste toate testele la care a fost supusă în cei doi ani de relaţie, iar acum cuplul este bine sudat. Cei doi se completează, iar paraşutistul austriac spune poetic că viaţa lor e „în creioane colorate”, vorba cântecului. „Stilul nostru de viaţă poate fi uşor comparat cu un curcubeu, are tot felul de culori. Am fost împreună peste tot în lume şi ne simţim bine oriunde, în România, Elveţia, Monaco sau Los Angeles, Australia, Dubai, Finlanda, Austria, Italia, Arizona şi multe altele… Cel mai tare lucru este că amândoi ne simţim în elementul nostru, indiferent că suntem pe covorul roşu, la vreun raliu, zburăm cu elicopterul sau facem surf împreună. Suntem diferiţi, iar ea este iubita mea deosebită”, a mai adăugat Felix Baumgartner.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X