Asa ceva! O Faimoasă i-a tras un cap în gură colegului său! Bătaie ca în cartier! Așa a înțeles să se comporte lupătoarea Ana, concurentă la Survivor România. Asta s-a întâmplat  câmd Faimoșii și Războinicii se aflau într-o o cursă pentru comunicare, cei care o câștigau urmau să vorbească cu cei dragi diin țară.

După ce aceasta a pierdut un duel cu o colegă de la echipa adversă, războinicul Andrei Ciobanu i-a strigat: E greu, Ana, e greu. Cuvintele lui au fost spuse pe un ton relaxat și amuzat. Atât a trebuit

Ana nervoasă, a aruncat cu câteva mingiuțe în el, iar apoi i-a tras cu capul în față, nu, nu este o figură de stil, spărgându-i nasul.

Citește și: Doi Războinici propuși spre eliminare la “Survivor România”

Andrei s-a prăbușit pe nisip. Toți cei prezenți au fost revoltați și i-au strigat luptătoarei că ceea ce face ea nu se numește sport.

Prezentatorul Dan Cruceru a oprit jocul și a spus că un astfel de comportament nu poate fi tolerat. A scos-o din joc pe Faimoasă și i-a spus că decizia finală va fi anunțată în Consiliu. Niciodată nu a mai existat un astfel de incident în istoria competiției.

Meciul a fost câștigat în cele din urmă de Războinici cu scorul de 10 la 4. Andrei și-a revenit până la finalul competiției, după ce în prealabil s-a simțit rău. Acesta a fost șocat de gestul colegei sale, nu s-a așteptat și nu a dorit să aibă nicio reacție, având în fața lui o femeie.

Decizia Survivor a fost de eliminare a Anei din competiția  după gestul său.