Asa arata singura SOTIE a lui Ion Tiriac! Gurile rele spun ca Erika l-ar fi inselat pe afacerist cu un ACTOR CELEBRU – FOTO

Ion Tiriac este un fost jucator de tenis roman si actualmente un influent om de afaceri! La 80 de ani, Ion Tiriac arata impecabil, insa este singur si putini stiu ca a fost insurat o singura data!

In timpul studentiei, la inceputul anilor ’60, Ion Tiriac s-a indragostit nebuneste de Erika, una dintre colegele sale, handbalista la Stiinta. La scurt timp dupa ce s-au cunoscut, intre cei doi s-a infiripat o frumoasa poveste de dragoste, iar Ion Tiriac i-a cerut mana Erikai Braedt, in 1963.

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

Din pacate, pe vremea comunistilor, Erika Braedt a fugit din Romania si s-a stabilit intr-o tara din Uniunea Europeana, acolo unde este profesoara de Educatie fizica.

Cea mai controversata dezvaluire despre fosta sotie a lui Ion Tiriac a lansat-o Jean Maurer, fiul fostului demnitar comunist Ion Gheorghe Maurer.

„Eu am avut o relație de prietenie cu Țiriac! Venea tot timpul la noi cu soţia sa. Erika Braedt, nevasta lui Țiriac, s-a combinat cu Sergiu Nicolaescu chiar la noi în casă, în timpul unor sărbători de iarnă, pare-mi-se în 1965. Sergiu, Țiriac şi soţia sa, Erika, erau invitaţii tatălui meu. Sergiu era un mare cuceritor, un curtenitor, un Don Juan, iar Erika se săturase de Țiriac, era nemulţumită de el. Au avut chiar atunci o aventură, iar după aceea Erika şi Țiriac au divorţat”, declara Jean Maurer in urma cu multi ani pentru cotidianul Libertatea, in care a adaugat ca intre Tiriac si Nicolaescu ar fi fost mereu o relatie tensionata in urma acelui episod.

Erika Braedt a oferit si ea dezvaluiri despre relatia cu Ion Tiriac, ba chiar a dezvaluit si motivul divortului.

„Pur şi simplu, relaţia noastră s-a stins de la sine. Ne-am îndepărtat treptat, sentimentele noastre s-au atenuat. El era un tenismen cunoscut şi valoros, care călătorea mult pentru a participa la turnee, iar eu eram doar o profesoară. Ne vedeam puţin, iar când se putea mai ieşeam cu prietenii noştri la un restaurant, unde ascultam muzică sau dansam. Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am măritat cu Țiri.

El era cu patru ani mai în vârstă, aşa că nu ne formasem ca oameni, eram încă fragezi. Nu cred că divorţul nostru are vreo legătură cu faptul că nu s-a mai însurat. El are în acte trei copii frumoşi, pe care îi iubeşte mult şi de care are foarte mare grijă. Asta e tot ce contează. Din punctul meu de vedere el e un om realizat şi ca părinte. Noi chiar ne-am separat frumos, civilizat, ca doi oameni care au înţeles că drumurile lor se despart. Ținem legătura, vorbim la telefon…”, marturisea Erika.