ASA arata MAMA lui Emmanuel Macron. FEMEIA este de aceeasi VARSTA cu SOTIA PRESEDINTELUI – FOTO

ASA arata MAMA lui Emmanuel Macron. FEMEIA este de aceeasi VARSTA cu SOTIA PRESEDINTELUI – FOTO
ASA arata MAMA lui Emmanuel Macron. FEMEIA este de aceeasi VARSTA cu SOTIA PRESEDINTELUI - FOTO

Au parte de cel mai controversat mariaj, dar se pare ca intr-un final cu totii au acceptat povestea de iubire dintre Emmanuel si Brigitte Macron, mai putin parintii presedintelui.

Emmanuel duce o lupta continua cu parintii sai, incercand astfel sa le demonstreze ca nu au facut o alegere buna in momentul in care au luat decizia sa o respinga categoric pe femeia alaturi de care traieste o frumoasa poveste de iubire.

Trecand peste diferenta considerabila de varsta, 25 de ani, cei doi si-au inceput indila complicata in momentul in care Emmanuel Macron avea frageda varsta de 16 ani.

Christian Monjou, fost profesor de engleza, este cel care a facut dezvaluiri picante despre certurile si temerile produse de Brigitte, in varsta acum de 64 de ani.

In cadrul unui interviu  acordat pentru Daily Mail, Monjou a marturisit ca  adolescentul Emmanuel Macron a fost trimis la Paris de catre parintii sai ingrijorati de pasiunea bolnavicioasa pe care o dezvoltase pentru doamna casatorita si cu trei copii.

Sursa: B1.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X