ASA arata FIUL regretatului Adrian Iovan. ASEMANAREA ESTE IZBITOARE! – Foto

ASA arata FIUL regretatului Adrian Iovan. ASEMANAREA ESTE IZBITOARE! – Foto
ASA arata FIUL regretatului Adrian Iovan. ASEMANAREA ESTE IZBITOARE! - Foto

S-au implinit patru ani de cand Adrian Iovan si-a pierdut viata in teribilul accident aviatic petrecut in Muntii Apuseni.

Timpul a trecut rapid, iar fiul Romanitei Iovan a crescut vazand cu ochii si s-a transformat intr-un adolescent superb. Recent, baiatul s-a lasat fotografiat in cadrul mai multor pictoriale, iar comentariile din partea pustoaicelor nu au incetat sa apara: „Superb!”, „Viitorul manechin al Romaniei!”, sunt mesajele lasate de admiratoare.

In urma cu un an de zile, Romanita Iovan a vorbit in cadrul unui interviu despre fiul sau, dezvaluind ca are inclinatii deosebite spre matematica:

 „Albert este bine, sunt tot timpul după el, am grijă să nu îi lipsească nimic. Nu este un băieţel care stă după fusta mamei, dar trebuie dus la şcoală, luat de la şcoală. Învaţă bine, sunt mulţumită, cel mai bun este la matematică, aşa mi-a spus doamna profesoară. Acum dacă îl întrebi pe băiatul meu ce vrea să devină o să îţi spună că îşi doreşte să fie YouTuber, dar este foarte bun şi la Lego, am văzut că are logică, ca să construiască. Mi-a mai spus că vrea să devină arhitect, dar o să vedem”, a declarat Romanita Iovan, conform B1.ro.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X