AŞA arată FIICA miliardarului ION ŢIRIAC. IOANA este SUPERBĂ! – FOTO

AŞA arată FIICA miliardarului ION ŢIRIAC. IOANA este SUPERBĂ! – FOTO
AŞA arată FIICA miliardarului ION ŢIRIAC. IOANA este SUPERBĂ! - FOTO

Ion Tiriac a fost intotdeauna discret in privinta vietii lui personale si a preferat sa tina in permanenta totul sub tacere, indiferent daca a fost vorba despre iubite sau familie. 

Miliardarul are trei copii recunoscuti oficial: Ion Ion (39 ani), provenit din relatia cu manechinul american Mikette von Issenberg, Ioana (18 ani) si Karim ( 21 ani), copii proveniti din relatia cu ziarista egipteana Sophie Ayad.

In momentul de fata, Sophie traieste in Monte Carlo, alaturi de fiica sa, Ioana, Ion Tiriac asigurandu-se ca au tot ce le este necesar.

  

Sursa foto: Facebook.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

6 Comentarii

  • superba nu e, dar colorata ca si tac-su e !

  • Chiar, daca este colorata este foarte superba si pentru deasupra, isi poate permite orice ,adica are ”cascaval ”,nu ca tine fomist albicios,ca varul. Hai ca ai invidie albinosule!!! Bai,parizer fiert,fa ciocu mic si pasu mare .

  • Nu ma interesează deloc Tiriac, un ingrat alcoolist. Pe nesimțit îl recunoști imediat ce isi deschide mestecatoarea. La români este o patima sa isi lingă în fel si chip oamenii cu bani.
    Ma întreb ce a făcut concret pentru România de când nu mai site ce sa facă cu banii? Becali măcar ajuta nenorocitii care-i vede. Tuciuriul asta de Teleorman, Tiriac doar da din cioc.

  • Puteți trăii in luxul, luxului, puteți avea bogățiile lumii…. Toate sunt trecătoare… Numai cei iubiți de Dumnezeu că și-au trăit viața pămînteana fiind morali și iubitori vor avea și viața ce veșnică și adevărată… Nu judec pe nimeni, nu invidiez pe nimeni. Frumoasă fată are Țiriac, dar nu a fost lîngă ea….Și asata contează cel mai mult…

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X