Așa arată FEMEIA pe care o IUBEȘTE Dan Diaconescu / FOTO

Așa arată FEMEIA pe care o IUBEȘTE Dan Diaconescu / FOTO
Așa arată FEMEIA pe care o IUBEȘTE Dan Diaconescu / FOTO
Autor:
 Dan Diaconescu, fostul patron al postului OTV, este un personaj cunoscut de toți românii, însă puțini sunt cei care o știu pe femeia care i-a fost alături și la bine și la rău în ultimii ani.

Chiar dacă formează un cuplu de mult timp și  pe deasupra, îi leagă și un copil, Dan Diaconescu și partenera sa de viață nu s-au căsătorit. Dar, cine este femeia pe care ziaristul în vârstă de 50 de ani o iubește de atâția ani de zile? Ei bine, este vorba de Emilia Bătău, inițiatoarea campaniei „Free Dan Diaconescu!”, scrie unica.ro.

Emilia Bătău este mai mică cu 10 ani decât partenerul său și a ieșit în evidență pentru prima dată în anul 2010, atunci când Dan a fost reținut de procurori și închis pentru patru zile. Dan și Emilia Bătău formează un cuplu de aproximativ 23 de ani și au împreună o fetiță, pe nume Dona Milena, în vârstă de 14 ani, pasionată de pian.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X