evzmonden.ro Web analytics

AȘA arată ACUM Pistruiatul! Mulți spun că este de NERECUNOSCUT. Îl mai RECUNOȘTI pe Costel Bălănoiu? VIDEO

AȘA arată ACUM Pistruiatul! Mulți spun că este de NERECUNOSCUT. Îl mai RECUNOȘTI pe Costel Bălănoiu? VIDEO
AȘA arată ACUM Pistruiatul! Mulți spun că este de NERECUNOSCUT. Îl mai RECUNOȘTI pe Costel Bălănoiu? VIDEO

AȘA arată ACUM Pistruiatul! Costel Băloiu, un fost actor român de film care a jucat în rolurile principale din serialul Pistruiatul și Roșcovanul, și-a pierdut strălucirea pe care a avut-o în urmă cu mulți ani. Chiar dacă în vremea aceea colegii cu experiență de pe platourile de filmare spuneau că va avea o carieră plina de strălucire și admirație, el s-a dedicat unei alte meserii.

Actorul în vârstă de 58 de ani a vorbit în exclusivitate pentru autotestmagazin.ro despre perioada de după ce a dispărut din lumina reflectoarelor și despre actualul loc de muncă pe care îl are la Ministerul Educației.

El a explicat că a mai fost, însă, la castinguri, dar nu a acceptat rolul oferit„Anul acesta am fost la un casting, a insistat un prieten, dar nu am putut să accept rolul. Trebuia să joc rolul unui golan care controla fel de fel de mizerii și gunoaie, nu îți spun ce replici avea… Le-am spus că nu pot să vorbesc așa și că nu pot să accept. Nu am regrete! Dacă nu mi-a convenit, m-am retras. Am luat multe decizii la nervi, multe idioate, am mai dat-o și de gard, de ce să nu recunosc…”, a spus Costel Băloiu, alias Pistruiatul.

„M-am gândit de multe ori care ar fi fost povestea mea de viață, ce prieteni aș fi avut, de multe ori mă întreb dacă persoana de lângă mine vorbește cu omul Băloiu sau se gândește că se află lângă Pistruiatul?  Știi… Când o să dau colțu` nu o să spună nimeni: „A murit Costel Băloiu”. O să spună: „A murit Pistruiatul”!…”, a încheiat Costel Băloiu.

Pistruiatul este un serial românesc de propagandă din anul 1973. Serialul povestește aventurile ficționale ale băiatului pistruiat Mihai Pleșa, regizat de Francisc Munteanu. Din distribuție au făcut parte și Sergiu Nicolaescu, în rolul ilegalistului Andrei, Réka Nagy în rolul principal feminin al profesoarei de istorie și Costel Băloiu, în rolul de debut Pistruiatul.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

 • Vai de steaua voastra evz-istilor.Ce-ati fost si ce sunteti!
  Costel Balanoiu ai!

 • Vremea trece, dar amintirile frumoase raman.

 • Buna Ziua!
  Va rog sa nu mai dezinformati/manipulati romanii.Filmul nu este de “propaganda” cum il catalogati.Sa va fie rusine de ceea ce sunteti.Bune,rele acestea fac parte din patrimoniul nostru cultural.Toate natiunile isi apara cultura si istoria.Daca vom inceta sa ne mai aparam valorile culturale,se va vorbi despre noi “la trecut”.Trebuie sa intelegeti ca nu putem sterge cu buretele o perioada din istoria noastra si sa incepem oar din 47.Daca vreti sa imbogatiti tezaurul nostru national adaugati valori,nu stergeti.Numai asa vom progresa facand diferenta intre bine si rau.
  Sanatate si numai bine va doresc.
  Tudor Nicusor

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X