Așa arată acum fiica adoptată de Dana Nălbaru. Nu mai este niciun secret că Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au adoptat-o pe Roxana, fetița în vârstă de șase ani, care le-a adus bucuria în suflet, alături de ceilalți doi copii ai cuplului, Sofia și Kadri.

Recent, Dana Nălbaru a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare alături de Roxana, fetița adoptată de ea și Dragoș Bucur. Alături, artista a scris și un mesaj care a impresionat instant admiratorii vedetei.

„Așa arată Somnorici :). Să aveți o zi cu bucurie!”, a scris Dana pe contul de socializare.

Citește și: Dana Nălbaru, detalii neștiute din viața ei: „S-a produs în mine o ruptură...”

Într-un interviu acordat pentru Adevărul, soția lui Dragoș a mărturisit că ea și soțul său sunt tare mândri de fiecare reușită a Roxanei.

„Noi nu ne-am temut de nimic. Eu nu sunt rasista, nu ma intereseaza ce cred oamenii din jur. Am incredere ca impreuna cu Dragos o sa reusim sa o pregatim pentru viata. Ea a facut niste progrese extraordinare. Are 6 ani, a trecut prin niste lucruri foarte grele. O admir pentru cum este si pentru taria pe care o are. Acum merge la scoala, si-a facut prieteni, e pe un drum extraordinar de bun. Chiar suntem mandri de ea”, a spus Dana Nălbaru.