evzmonden.ro Web analytics

AŞA arată ACUM, Dan Diaconescu! Mulţi spun că este de NERECUNOSCUT. Îl mai recunoşti?

AŞA arată ACUM, Dan Diaconescu! Mulţi spun că este de NERECUNOSCUT. Îl mai recunoşti?
AŞA arată ACUM, Dan Diaconescu! Mulţi spun că este de NERECUNOSCUT. Îl mai recunoşti?

Dan Diaconescu se află după gratii din 2015, atunci când a fost condamnat definitiv la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare.

De curand, Dan Diaconescu a fost surprins într-o imagine în care se poate observa ca s-a schimbat destul demult, cea mai vizibila transformare fiind legata de greutate, scrie A1.ro.

Așa cum puteți vrea, spre deosebire de alți deținuți, Dan Diaconescu pare să se fi îngrășat în penitenciar, iar internauții care au văzut poza spun că acum ar arăta mai bine ca în trecut.

În 18 decembrie 2013, Dan Diaconescu și Dorel Petru Pârv au fost condamnați la câte trei ani de închisoare cu executare iar Mitruș Ghezea la doi ani și șase luni de închisoare cu executare pentru șantajarea lui Ion Moț, fost primar al comunei arădene Zărand și a omului de afaceri Paul Petru Țârdea. Decizia Judecătoriei Sectorului 1 București a fost contestată. În 4 martie 2015, Curtea de Apel București hotărăște condamnarea lui Dan Diaconescu la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare decizia fiind definitivă, scrie evz.ro.

Vezi FOTO pe evz.ro.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X