Aroganța marca Dragnea. Ultima achiziție a Alexandrei, nora fostului politician, i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Alexandra Dragnea, nora fostului lider PSD, a fost surprisă zilele trecute conducând un Lamborghini Gallardo Spyder. Specialiștii au dezvăluit câți bani costă întreținerea unei asemenea mașini.

Câți bani cheltuie nora lui Dragnea pentru a întreține această mașină

Bolidul a apărut pentru prima dată în 2006, la Salonul Auto de la Los Angeles. În următorii opt ani, bolidul de lux a fost fabricat cu mici modificări, devenind mai bun de la an la an.

Aroganța marca Dragnea

Citește și:

Pe site-urile cu mașini second hand, Lamborghini Gallardo Spyder poate fi cumpărat cu sume cuprinse între 90.000 – 100.000 de euro.

Potrivit unor specialiști, impozitul pentru acest tip de automobil depășește 8.000 lei pe an, relatează WOWbiz.ro. Pentru o asigurare RCA, nora lui Dragnea va plăti „doar” 2.000 lei pe an, în timp ce polița CASCO poate ajunge poate ajunge la 10.000-12.000 euro pe an.

Revizia anuală pentru acest bolid cu care se mândrește poate ajunge la 1.500 euro, iar anvelopele sunt minimum 2.000 euro.

După ce tragem linie, putem observa că nora lui Dragnea cheltuie aproximativ 15,000 de euro pe an pentru întreținerea acestui Lamborghini Gallardo Spyder.

Citește și:

Reamintim că Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, s-a căsătorit cu Gina Alexandra, fiică de preot și fostă concurentă la Miss Universe România.

În 2009, Gina Alexandra Tătulescu a participat la Miss Universe România, unde s-a clasat pe locul 20. În descrierea pentru concurs, tânăra spunea că își dorește să fie jurnalist și că este pasionată de fotografie și de șofat.

Una dintre fostele concurente de la ”Miss Univers” a declarat, pentru sursa citată, că nora șefului PSD a leșinat din cauza emoțiilor la proba întrebărilor.

„Am cunoscut-o destul de bine pe Alexandra. Am stat foarte mult în compania ei la aceea vreme. Înainte de finala de la Băneasa am stat două săptămâni în cantonament la hotelul Radisson. Alexandra era o fată foarte timidă și la locul ei. Era foarte simțită, mi-a plăcut foarte mult de ea. Îmi amintesc că îi era foarte frică de proba întrebărilor. Când eram în cantonament îmi spunea că se teme foarte tare să nu uite coregrafia sau să se împiedice în timp ce defilează. Cu câteva zile înainte de finală am participat la simularea concursului, iar la proba întrebărilor, Alexandra a leșinat din cauza emoțiilor”, a declarat aceasta.