Arnold Schwarzenegger, despre COMPORTAMENT ABUZIV CU ANUMITE FEMEI: „Am depășit linia de mai multe ori…”

Arnold Schwarzenegger, despre COMPORTAMENT ABUZIV CU ANUMITE FEMEI: „Am depășit linia de mai multe ori…”
Arnold Schwarzenegger, despre COMPORTAMENT ABUZIV CU ANUMITE FEMEI: „Am depășit linia de mai multe ori...”
Autor:

Arnold Schwarzenegger, fost culturist și actor american originar din Austria, în vârstă de 71 de ani, a acordat un interviu pentru Men’s Health și a vorbit despre comportamentul abuziv pe care l-a avut cu unele femei în urmă cu 15 ani.

În luna noiembrie a anului trecut, în timpul unui interviu acordat pentru Men’s Health, actorul a fost întrebat despre acuzațiile pe care mai multe femei le-au făcut la adresa lui în 2003. La acel moment, potrivit unui raport al publicatiei Los Angeles Times, șase femei au argumentat că au fost bătute de îndrăgitul actor. Imediat dupa acea ancheta, „Terminatorul” si-a cerut scuze public, dar a insistat că unele lucruri nu sunt adevarate.

Iar anul acesta, într-un interviu acordat pentru aceeași revistă dedicată bărbaților, Schwarzenegger si-a cerut din nou scuze pentru greșelile făcute în trecutul față de sexul frumos.

„Privind inapoi, am depasit linia de mai multe ori si am fost primul care a spus ca imi pare rau. Mă simt rau in această privință și îmi cer scuze … Când am devenit guvernator, am vrut sa ma asigur ca toata lumea, inclusiv pe mine, nu va mai face vreodată această greseala. De aceea am fost la cursuri impotriva hartuirii sexuale, de a avea o intelegere clara asupra comportamentului fata de semeni”, a afirmat fostul Guvernator al Californiei.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X