Are 48 de ani, dar arata demential! Claudia Schiffer intinereste pe zici ce trece si este mai atragatoare ca niciodata. Imagini superbe!

Supermodelul german, care trăieşte în Regatul Unit, a apărut mai tânără decât se aşteptau mulţi, în timp ce se răsfăţa la soare îmbrăcată cu un costum de baie de leopard, din două piese. Practic şi-a arătat latura  „sălbatică”  în timpul vacanţei în Italia din această săptămână.

Supermodelul german, care trăieşte în Regatul Unit, a apărut mai tânără decât se aşteptau mulţi, în timp ce se răsfăţa la soare îmbrăcată cu un costum de baie de leopard, din două piese. Practic şi-a arătat latura „sălbatică” în timpul vacanţei în Italia din această săptămână.

Ea se afla la bordul unui yacht de lux, ieri, 17 iulie. Frumuseţea blondă, de 48 de ani, părea complet relaxată în timp ce-şi etala silueta înaltă şi suplă într-un bikini elegant, în timp ce iahtul naviga în jurul insulei Elba.
Se pare că a fost ultima zi în Italia după ce a postat un comentariu pe Instagram scriind ”Ciao Italia!”. Claudia a fost văzută împreună cu soţul Matthew Vaughn, 48 de ani, în timpul zilei. Perechea (căsătoriţi din 2002) are trei copii: Cosima, 9 ani, Caspar, 16 ani şi Clementine, 14 ani.
La un moment dat top modelul se acoperea cu un sarong cu ciucuri când soarele era prea puternic. Iar spre seară s-a îmbrăcat şi mai spectaculos, mai elegant în timp ce se îndrepta spre cină împreună cu familia: o rochie maxi-fantasy cu mâneci voluminoase.
Fără discuţie, a fost o vacanţă plăcută pentru pereche care este implicată în promoţia „Elton John biopic Rocketman”. Claudia este producător executiv,  în timp de Vaughn a contribuit la producţia filmului alături de soţul lui Elton, Adam Bohling, dar şi cu contribuţia lui  David Reid.  Imagini superbe cu celebra Claudia Schiffer puteţi vedea AICI.