ARATĂ CA O ADOLESCENTĂ DUPĂ PATRU NAŞTERI! Anca Serea vorbeşte despre secretele care o fac să arate bine

ARATĂ CA O ADOLESCENTĂ DUPĂ PATRU NAŞTERI! Anca Serea vorbeşte despre secretele care o fac să arate bine
ARATĂ CA O ADOLESCENTĂ DUPĂ PATRU NAŞTERI! Anca Serea vorbeşte despre secretele care o fac să arate bine
Autor:

Deşi are patru copii, o carieră la TV, Anca Serea spune că le poate face pe toate pentru că respectă un program şi are un ajutor de nădejde. “Poate părea un «job» complicat să creşti patru copii, dar nu este. Toţi sunt copii liniştiţi, cu bun-simţ, se ajută şi se înţeleg între ei. Avem un program destul de bine pus la punct: cei mari pleacă la şcoală, cei mici rămân cu noi. Mama mea este ajutorul de nădejde, bunica iubită de cei mici, eroina care nu oboseşte niciodată”, ne-a dezvăluit vedeta secretul ei. Iar ca să ne demonstreze că nu e copleşită de sarcini, ne-a mărturisit, hotărât, că are de gând să completeze efectivul de prichindei: “Eu şi Adi mai vrem copii!”, a spus Anca Serea pentru clik.ro.

Anca are 33 de ani, dar silueta sa nu trădează patru sarcini. Forma excelentă o pune pe seama faptului că are un stil de viaţă sănătos şi o alimentaţie cu multe legume şi fructe, foarte puţină carne şi zero hrană procesată.

În ceea ce priveşte nunta cu Adi Sînă, Anca Serea a dezvăluit că nunta va avea loc curând, într-o ceremonie discretă, departe de ochii curioşilor. “Vrem să ne căsătorim în străinătate, sperăm că anul acesta. Ne gândim la Veneţia, Londra sau Paris. Va fi o petrecere restrânsă, cu familia şi câţiva prieteni. Nu vrem o nuntă clasică, vrem să trăim momentul acesta noi şi cei mici. Fără stresul meniului, rochiei şi aranjamentelor. Eu voi purta o rochie ivoire, de lungime medie, cu sandale şi un bucheţel de flori albe. Nu cred că voi purta voal, nu mă caracterizează”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X