Aparitie tulburatoare in locul in care a murit mama surorilor Gabor! Iata si adevarul despre BLESTEMUL care a ucis-o pe femeie

Surorile Gabor au trecut printr-o adevarata drama in urma cu cativa ani, cand Veronica Bulai, femeia care le-a dat viata, si-a gasit sfarsitul intr-un accident tragic.  Aceasta a decedat cand un bolovan s-a desprins de pe un versant si a lovit-o mortal.

Reamintim ca Veronica Bulai se afla in pelerinaj in compania unui grup de turisti pe la manastirile din Romania si  trebuia sa viziteze pestera Polovragi. Din nefericire, un bolovan a cazut din senin de pe versant si a omorat-o pe loc.

Citește și: Drama lui Florin Calinescu. Povestea sa de viata pare desprinsa dintr-un film!

Recent, in pestera cu pricina si-a facut aparitia o icoana, care cel mai probabil a fost lasata de un crendincios.

Vasile Bulai, nasul de botez al Veronicai Bulai, sustine ca mama Monicai Gabor ar fi fost urmarita de un blestem dupa ce s-a despartit de Emil Gabor.

Se spune ca Veronica Bulai ar fi incalcat regulile de la Manastirea Frasinei si ar fi innoptat acolo, in ciuda faptului ca femeilor le este interzis sa faca asta.

„Femeile nu au voie pe munte. Este blestemul Sfântului Calinic, cel care a ctitorit manastirea. Au fost mai multe care au incalcat regula asta si n-a fost bine. Am avut o fata in sat, studenta, care s-a imbracat in straie barbatesti si a urcat pana la manastire. La intoarcere, a luat o masina cu lemne sa coboare in sat. Masina s-a rasturnat pe drum drept, iar fata a murit. Restul celor care era cu ea, au scapat fara nici o zgarietura”, ar fi declarat un călugar, conform Agențiadepresămondenă.ro