}

Apariția INCENDIARĂ a lui Serghei în parc. Niciodată nu l-ai mai văzut așa

Apariția INCENDIARĂ a lui Serghei în parc. Niciodată nu l-ai mai văzut așa
Apariția INCENDIARĂ a lui Serghei în parc. Niciodată nu l-ai mai văzut așa
Autor:

Apariția INCENDIARĂ a lui Serghei în parc. În ultima perioadă, Serghei Mizil a slăbit destul de mult și acum încearcă să se mențină în formă făcând sport.

Atunci când are timp,  Serghei dă o raită și prin parc, așa cum a făcut recent, când a apărut pe o bicicletă, lăsând la vedere picioarele bine lucrate de ”ciclist”.

Pentru că nu este frumos să vorbim despre vârsta lui, care este destul de înaintată, Serghei dovedește că se menține mereu tânăr și are o formă de invidiat.

Vă întrebați cum a reușit să slăbească opt kilograme în 15 zile? Ei bine, Serghei Mizil a povestit în emisiunea Xtra Night Show cum a reușit.

„Nu mai beau de 15 zile. Am băut doar două zile de atunci. Ajunsesem la 103 kilograme. Mă simt mult mai bine. Mănânc salate, dude. La orice chestie pe care o faci, o dată pe săptămână poți să mănânci ce vrei. Eu nu o fac nici pe aia, că dacă mă apuc să beau nu mă mai opresc. Mă întreabă lumea ce fac cu fața. E foarte simplu, bag mâna în buzunar și scot una de o sută de două, să vezi ce mă iubește aia după.”, a spus Serghei Mizil, la Xtra Nigt Sho.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X