}

Anunț ZDROBITOR în direct. Unul dintre cei mai iubiți actori de la noi, copleșit de boală: „Simt că …”

Anunț ZDROBITOR în direct. Unul dintre cei mai iubiți actori de la noi, copleșit de boală: „Simt că …”
Anunț ZDROBITOR în direct. Unul dintre cei mai iubiți actori de la noi, copleșit de boală: „Simt că ...”
Autor:

Anunț ZDROBITOR în direct. Weekend-ul trecut, Vladimir Găitan, unul dintre cei mai iubiți actori de la noi, a fost prezent la Teatrul de Comedie din Bucureşti, care a împlinit frumoasa vârstă de 58 de ani. Cu acest prilej, Virginia Mirea, cât şi îndrăgitul Vladimir Găitan, care este vizibil schimbat din cauza bolii cu care se luptă de peste 30 de ani, au fost omagiați.

Vladimir Găitan a urcat pe scenă şi le-a adresat colegilor săi mulțumiri pentru acest omagiu special: „Simt că sfârşitul îmi e aproape, de aceea nu vreau să ratez aniversarea teatrului, un eveniment de o asemenea anvergură.

Iubesc acest teatru şi am fost ani de zile pe scena lui. Mă bucur că aici joacă şi fiica mea. Când am debutat a fost angajat şi un pompier, care la o primă repetiţie s-a urcat pe scenă şi i-a luat ţigara din gură unui coleg. A fost imediat dat afară că a îndrăznit aşa ceva. Mă bucur că am jucat ani de zile în piese importante pe scena teatrului şi că nu am fost uitat”, a spus Găitan pentru Click!.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X