Anuntul SOC despre MOARTEA lui Fuego a devenit VIRAL pe retelele de socializare. Artistul a rabufnit: „Mortul vine mâine în platou..”

Anuntul SOC despre MOARTEA lui Fuego a devenit VIRAL pe retelele de socializare. Artistul a rabufnit: „Mortul vine mâine în platou..”
Anuntul SOC despre MOARTEA lui Fuego a devenit VIRAL pe retelele de socializare. Artistul a rabufnit: "Mortul vine mâine în platou.."

Momente tensionate pentru fanii lui Fuego! O stire in care scrie ca indragitul artist ar fi murit, s-a viralizat instant pe retelele de socializare.

Din fericire, stirea a fost una falsa, care l-a enervat la culme pe Paul Surugiu. Artistul a marturisit ca nu are de gand sa lase lucrurile nerezolvate, asa ca este hotarat sa ii cheme in judecata pe cei care au redactat stirea falsa potrivit careia ar fi incetat din viata.

Pe mine mă sună telefoanele de două ore, mă gândesc şi eu că mai am o mamă, o bunică care pot să facă infarct pe loc. Eu mi-am clădit întotdeauna cariera pe corectitudine, încercând să mă ţin departe de lucrurile urâte. Dacă până acum am refuzat să intru în polemici, glume proaste, pentru că s-a ajuns prea departe le promit celor care au scris că îi voi acţiona în judecată”, a afirmat Fuego.

Am sunat la mama, la bunica, să anunţ că totul e în regulă, că nu am avut un accident şi nu s-a întâmplat, nimic adevărat. Mortul vine mâine în platou”, a mai spus artistul, potrivit spynews.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X