evzmonden.ro Web analytics

Anunțul NEAȘTEPTAT al unui îndrăgit actor. Se RETRAGE din activitatea artistică: „Vania…poate ultimul spectacol”

Anunțul NEAȘTEPTAT al unui îndrăgit actor. Se RETRAGE din activitatea artistică: „Vania…poate ultimul spectacol”
Anunțul NEAȘTEPTAT al unui îndrăgit actor. Se RETRAGE din activitatea artistică: „Vania...poate ultimul spectacol”

La 66 de ani, actorul Gheorghe Visu a anunțat că este foarte posibil ca după spectacolul din 8 Martie să se retragă din activitatea artistică. Cu un prim mare obiectiv atins, recompensat de-a lungul carierei cu nenumărate premii de interpretare, marele actor care a jucat în producții cinamatografice de referință  spune că ”Vania” poate fi ultimul spectacol.

„Vania…poate ultimul spectacol”, a scris actorul pe o rețea de socializare.

„Nu se poate! Eu nu am apucat să vă văd”, „De ce ultimul?”, au fost câteva dintre comentariile fanilor, dar actorul i-a și lămurit: urmează să devină bunic. „Andreea face un bebe”, le-a răspuns actorul, potrivit Click.

Într-un interviu mai vechi acordat ziarului Metropolis , Gheorghe Visu a mărturisit care este cel mai mare regret al său. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Visu a spos: “Fac meseria pe care mi-am ales-o! Încă n-am reuşit să pictez un tablou sau să compun un cântec… Toate icoanele făcute de mine sunt copii, toate cântecele mele sunt compuse de alţii. Mi-am dorit să fiu şi un mare tenismen, dar la nevoie pot să renunţ la asta!”. 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X