Anunțul de ultim moment făcut de Emma Zeicescu. Nu demult, într-un interviu pentru un vlogger, Emma Zeicescu spunea că nu mai vrea să plece în altă parte, ea lucrând la TVR de patru ani.

Uite că acum situația s-a schimbat. Aceeași realizatoare de televiziune anunță că pleacă. De la Televiziunea Națională către un cu totul alt proiect media.

Confesiunea pe care a făcut-o în cadrul propriei emisiuni de la TVR, cum arată portalul www.dcnews.ro, conține și o informație foarte interesantă. Anume despre un mega-proiect care se coace acum în online. O ”divizie video”.

Acolo se duce Emma. Dar s-o lăsăm pe ea să povestească.

Anunțul de ultim moment făcut de Emma. De cateva zile imi repet in minte un soi de monolog

Citește și: Scandal Eurovision 2020. Luminita Dobrescu: "Roxen...Roxana nu suna cool"

“De cateva zile imi repet in minte un soi de monolog. N-am sa lungesc prea mult momentul si pentru ca, stiindu-ma cum sunt, n-as vrea sa devin prea emotionala!

Dragii mei, pana in acest moment, eu sunt mama unui singur pui de om, Idris Rafael!

Poate o sa sune bizar, dar pentru mine, fiecare proiect de televiziune pe care l-am crescut, a insemnat sa dau din mine poate ce e mai bun si mai autentic…energia asta creatoare!

Stiti ca , mai presus de machiaje, glorie vremelnica, poleiala, tinute, si luminile platourilor….televiziunea si jurnalismul inseamna de fapt cu totul si cu totul altceva.

Cand am venit la TVR, in urma cu aproape 4 ani, unii dintre voi mi-ati urat…pensie usoara! Am zambit amar si mi-am jurat mie ca voi face tot ce este posibil sa schimb aceasta perceptie!

Nu stiu cat am reusit sa schimb, dar cred ca am reusit sa sadesc o samanta in cei care au vrut si au ales sa ma urmeze!

Vreau sa va multumesc voua, publicului de acasa, celor care va uitati la noi, pentru ca fara voi….nu ar fi nimic!

O mare imbratisare echipei mele, cu care am ras si am plans, colegilor de platou care imi sunt tare dragi. Le multumesc colegilor din redactie si celor pe care nu ii vedeti niciodata colegilor din regie.

Oamenii buni, cei carora le pasa, cei care respecta meseria aceasta, se intalnesc intotdeauna! Mai devreme sau mai tarziu! Sa tineti minte asta!

Pentru mine a venit momentul sa plec din nou la drum! Am ales ca de la anul sa construiesc un nou proiect! Ca’n Viata a ajuns la final, cel putin pentru mine. Sunt Emma Zeicescu, asta sunt… si aceasta a fost ultima mea emisiune, aici, la TVR!

Din 2020 e timpul sa privim in fata viitorul, sa avem curajul si determinarea sa inovam, asa ca ne vom revedea in online, la cea mai noua divizie de video din piata media, divizie construita in aceste zile de colegii de la Gandul!”, a spus Emma Zeicescu în cadrul emisiunii pe care încă o face la TVR.