Anunțul Andreei Berecleanu a înduioșat pe toată lumea! Frumoasa prezentatoare a știrilor principale de seară de la Antena 1 a postat astăzi o nouă fotografie. Ea a scris și un mesaj inedit care a înduioșat pe toată lumea.

Anunțul Andreei Berecleanu a înduioșat pe toată lumea!

Vedeta TV, considerată de mulți cea mai frumoasă prezentatoare de ştiri de la noi,  a scris un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, alături de care a postat și o fotografie.

„Ce fetita, ce domnisoara, ce femeie nu asteapta maturitatea? Ca ne dam seama sau nu, ea ne cuprinde. Avem, noi femeile, cam multa treaba pe lumea asta. Si ne observam cu adevarat, cand si cand, printre picaturi. Si fiecare dintre noi ajunge sa vada maturitatea prin ochi subiectivi, ai fiecareia, nu neaparat atunci cand o spun altii. Iar maturitatea care se asterne pe chip, este cu atat mai subiectiva. Si nu are legatura neaparat cu numarul de riduri, ci cu experienta lucrurilor traite. Se vede in privire, de cele mai multe ori. Asa am descoperit-o si eu. In ultimii ani, in cateva ocazii. Si aseara din nou, gasind aceasta fotografie facuta intr-o zi oarecare. Voi, ati vazut-o? Ati avut aceasta revelatie? 💙”, a scris Andreea berecleanu pe Facebook.

Citește și:

Andreea reuşteşte întodeauna să emoționeze lumea prin cuvintele sale. Cei care o admiră necondiţionat au grijă să o susţină de fiecare dată.

„Stralucitoare, frumusetea ta si modestia merg mâna in mâna cu intelligenta si principiile tale..te urmaresc cu mare, mare drag! Totul la superlativ, femeie faina!, Cea mai Frumoasa Femeie, Cea mai Inteligenta, Cea mai Eleganta, Finuta SI Stilata, Femeie dintre toate cate sunt! 👍
Cea mai Buna in Meseria pe care o ai cu un inalt grad de profesionalism, si in Tot ceea ce Faci Tu Andreea Berecleanu !♥️👏👍Si Exemplele ar mai putea continua ….!!! ETC..!!
Ma inclin in fata ta! 👏👏👏
Te Admir F.Mult!👍Si de fiecare data te urmaresc cu mare, mare drag!, au spus două din zecile de admiratoare.