Anunt TRIST in lumea muzicii! Din pacate, este vorba despre Nicu Alifantis. Fanii sunt SOCATI!

Recent, Nicu Alifantis a transmis un mesaj important! Indragitul artist a tinut sa sublinieze ca nu are, nu a avut si nici nu va avea o trupa a sa.

Da, doamnelor și domnilor, Alifantis e singur. După atâția ani Alifantis a rămas singur. Cât se poate de singur.

“Aseară, în urma unui mesaj primit de la un prieten, care mă atenționa pe unde și cu cine mai cântă așa-zișii colegi ai mei, am realizat cu tristețe că Alifantis nu a avut, nu are și nu va avea o trupă a sa. Atât Zan cât și FragileBand sunt doar iluzii.

Citește și: Jean Gavril se declară ”Nevinovat”.

Da, doamnelor și domnilor, Alifantis e singur. După atâția ani Alifantis a rămas singur. Cât se poate de singur. Nu există „Alifantis &…” Există doar o banală hârtie, 50 x 70 sau 70 x 100 sau o fotografie atașată unei postări pe Facebook.

Trăiască mercenariatul, trăiască instrumentiștii traseiști, trăiască banul. Hai, să sunăm toți la fel, hai, să nu mai avem personalitate artistică, hai, să nu mai avem niciun strop de coloană vertebrală. Se pare că am greșit crezând că oamenii cu care am lucrat ani și ani de zile au făcut-o pentru mine. Nu, au făcut-o doar pentru ei. Indiferent de artist, rezultatul e în casierie.
Nu-i acuz, nu mă victimizez, doar accept o iluzie.

Iertați-mi greșala, sunt și eu un simplu om!”, transmite Nicu Alifantis.