evzmonden.ro Web analytics

Anunț ȘOC în showbiz-ul românesc! Connect-R și Misha au loat o DECIZIE MAJORĂ

Anunț ȘOC în showbiz-ul românesc! Connect-R și Misha au loat o DECIZIE MAJORĂ
Anunț ȘOC în showbiz-ul românesc! Connect-R și Misha au loat o DECIZIE MAJORĂ
DIVORȚUL anului în showbiz-ul românesc! Connect-R și soția lui, Misha, se numărau printre cele mai admirate cupluri din lumea mondenă, iar acum după ce s-au iubit nebunește trei ani, cei doi pare că și-au spus adio. Declarația a fost făcută de artist în urmă cu puțin timp.
Connect-R și Misha au divorțat în secret în urmă cu aproximativ un an, însă artistul abia acum a decis să facă publică informația. Din nefericire, căsnicia frumosului cuplu a durat doar 3 ani. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 5 ani și au împreună un copil adorabil, pe Maya.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Un an și trei săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru. Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi. Atât am avut de spus. Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat!”, a scris Connect-R.

Sursă foto: Facebook

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X