Anunț incredibil! Uite ce se va întâmpla cu pungile de plastic comercializate

anunț
Anunț incredibil! Uite ce se va întâmpla cu pungile de plastic comercializate
Autor:

Anunț incredibil! Pungile de uz casnic comercializate pe role de peste 100 de bucăţi şi nemarcate ar putea intra în sfera de cuprindere a ecotaxei, spun specialiştii prezenţi la Forumul de Mediu, care are loc astăzi, la Palatul Camerei de Comerţ şi Industrie din capitală.

Anunț incredibil! Uite ce se va întâmpla cu pungile de plastic comercializate

Ovidiu Bălăceanu, reprezentant al unei societăţi de avocatură, a anunțat că reglementările după care funcţionează Fondul de Mediu sunt într-o continuă schimbare, iar, din această cauză, nu se asigură predictibilitatea şi stabilitatea necesare mediului de afaceri. El a precizat că şi anul viitor vor avea loc mai multe modificări.

„Pentru anul 2020 contribuția aplicabilă echipamentelor electrice și electronice se modifică. Nu se va mai aplica la nedeclararea corectă de către producători a cantității de echipamente electrice și electronice și de baterii introduse pe piață și la diferența dintre cota de colectare care ar trebui realizată și cota de colectare efectiv realizată. Eventuala contribuție la Fondul de mediu se va plăti în ianuarie 2021. Tot din 2020 cu plată pe 2021 va deveni aplicabilă și această contribuție și organizațiilor de transfer de responsabilitate în domeniul bateriilor și echipamente electrice și electronice”.

Anunț pungi

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X