Anunț de ultmă oră făcut de Mirela Vaida. În urmă cu aproximativ o lună, Mirela Vaida, una dintre cele mai talentate și carismatice actrițe din România, a devenit mamă pentru a treia oară, iar acum se gândește să revină pe micile ecrane!

Chiar dacă Tudor, mezinul familiei, este prea mic, vedeta TV preconizează să apară la TV undeva prin toamnă.

„Niciodată nu au acelaşi program. Se completează cumva. (…) Am născut natural. De asta am putut să reiau repede toate activităţile. Nu fac nimic în mod special. Mi-aş dori să pot să merg la sală. Încă e devreme. Nu pot să plec mai mult de două ore de lângă el, îl alăptez exclusiv. Dacă se pune problema îl iau cu mine.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

Stau acasă, casnică, mai trebuie şi dinastea din când în când. Mi-e dor, mi-e dor, să revin. Cum era înainte, stăteam în reality show. Îmi doresc să revin. Au fost câteva oferte de proiecte frumoase. Are o lună şi puţin Tudor, deocamdată mai stau. Stau şi vara asta şi vedem din toamnă”, a spus Mirela Boureanu Vaida la Star Matinal.