Anunt de ultima ora! Simona Gherghe si adevaratul motiv al retragerii din televiziune: “Nu e un format comod.”

Simona Gherghe a hotarat sa puna capat speculatiilor din jurul deciziei sale de a pleca de la emisiunea care i-a adus celebritatea.

Dupa al doilea concediu de maternitate, Simona Gherghe a ajunsla concluzia ca este timpul sa inceap un nou proiect, tot la Antena 1, dezmintind si faptul ca ar fi semnat cu un post concurent.

 ”Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea”, a declarat Simona pentru viva.ro.

Citește și: Ultimă oră! Gabriela Firea a făcut anunțul: „Anunțarea suspendării cursurilor...”

Simona a dezvaluit ca nu a simtit nevoia de plece din sanul familei Antena 1, de care o leaga multi ani de munca.

”În ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care să se tot mute dintr-o parte în alta. Eu mă simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani și, dacă aveam vreun motiv să plec, plecam. Faptul că încă sunt aici arată că mă simt bine cu ceea ce am”, a recunoscut vedeta.